Over Firma H.T.S.

Sinds 1983 hebben wij onze naam gevestigd door het verzorgen van vele evenementen, concerten en feesten in binnen– en buitenland.

Tevens is er in de loop van tijd steeds meer aan ons gevraagd om ook anderen te helpen met het organiseren en installeren van geluid en licht e.d. voor diverse bedrijven, instellingen en evenementen.

Er is ons inzien niets mooier dan een evenement zo goed mogelijk naar ieder zijn tevredenheid te organiseren en uit te voeren.

Het is ons ook gelukt om dealer te worden van diverse professionele producten om zo de aanvoerlijn van apparatuur zo voordelig en efficiënt mogelijk te maken.

Maar toch zijn wij van mening, ondanks de grote kwaliteit van de huidige apparatuur de kennis van degene die het mag bedienen een doorslaggevende factor is, tegelijk met de samenwerking tussen de artiesten.

Over Ron

Ik ben Ron ik ben 63 jaar oud, geboren te Naarden-Bussum, getogen in Wageningen, woonachtig in Beuningen sinds 1998, vader van twee zoons en een dochter. Ik ben in 1983 de firma H.T.S. begonnen.

Opleidingen in de elektronica, elektro en horeca. Door de ervaringen en tussentijdse opleidingen heb ik mezelf kunnen ontwikkelen tot senior light en sound engineer.

Firma HTS Muziek en Geluid apparatuur 1
Firma-hts-muziek-en-geluid-2
Ron-van-Heesch-Firma-HTS